Referenties

Wie kan u beter vertellen hoe ze mij hebben ervaren, dan mijn cliënten. Mocht u overwegen om voor Ans Dohmen Verliesbegeleiding te kiezen, dan kunnen we eerst vrijblijvend kennismaken. Neem daarvoor gerust contact met mij op.

“Ik wil je, ook namens Tim, heel erg bedanken voor de mooie dienst van gisteren tijdens de uitvaart van Cor. We vonden het erg mooi en persoonlijk. We kijken er met een goed gevoel op terug en putten en kracht uit.
Nogmaals heel erg bedankt.”

– Belinda en Tim

“Wij willen je nogmaals bedanken, voor de mooie afscheidsdienst. En de uitvaart bij het kerkhof die je verzorgt hebt.
Ans Dohmen, wat een lieve zachte vrouw. In een moeilijke periode van je leven waarin alles onverwachts komt en er dan een afscheidsdienst in elkaar gezet moet worden.
Samen met Ans is het tot een zeer mooie persoonlijke dienst gekomen. Ans luistert heel goed naar je, en geeft je veel tips en maakt er zo een mooi geheel van. Zeker voor een ieder aan te bevelen.”

– Familie Weijmer

Lieve Ans
Wij hebben heel veel positieve en warme reacties gehad op het afscheid van Miny.
Ook jouw naam wordt daarbij steeds genoemd.
Ondanks het verdriet en gemis kijken we er met een goed gevoel op terug.
Daarom willen wij jou nogmaals bedanken en zeggen hoe bijzonder je voor ons bent geweest.
Lieve groet
Mirjam, Peter, Quirine.
Kay -Marnix en Rutger
“Hierbij willen wij je heel hartelijk danken voor het prachtige levensverhaal wat je gemaakt hebt over Ebie!! Het was allemaal zo mooi. Het was fantastisch.”

– Reinie, Willem, Rosalie en Joey

“Wat heb jij er gisteren een mooie en waardevolle crematie van gemaakt. Allemaal mooie reacties teruggekregen. Je had het niet mooier voor ons kunnen doen Ans.
Een beter en mooier afscheid hadden we niet kunnen bedenken, alles was en ging perfect dankzij jou, en wij hebben zo een mooie herinnering aan deze dag, heel verdrietig en veel pijn, maar ook heel mooi dat dit zo goed verlopen is, een dierbare herinnering.
Dank je wel nogmaals.”

– Caroline en Dick

Lieve Ans, via Jacob kwamen wij in contact met jou. Je kwam een paar dagen na het overlijden van mijn vader….daar zaten we dan….mijn moeder en 3 dochters. Uit al onze herinneringen, verhalen, het gekakel haalde jij zoveel informatie en een paar uur later stuurde je ons al een concept…en meteen raak. Wat mooi hoe jij dit alles hebt kunnen samenvatten en wat ontzettend fijn dat jij de dienst voor onze paps hebt geleid. Mooi hoe je namens ons hebt gesproken. We kijken er met een heel warm en goed gevoel op terug ondanks het enorme gemis. We hebben veel bewondering en respect voor je vak en als persoon. Bedankt voor alles!!!
– Lieve groeten Debbie namens de familie Woorts

Uw referentie

Schrijf uw referentie en laat mij weten hoe u het heeft ervaren.