Referenties

Wie kan u beter vertellen hoe ze mij hebben ervaren, dan mijn cliënten. Mocht u overwegen om voor Ans Dohmen Verliesbegeleiding te kiezen, dan kunnen we eerst vrijblijvend kennismaken. Neem daarvoor gerust contact met mij op.

“Ik wil je, ook namens Tim, heel erg bedanken voor de mooie dienst van gisteren tijdens de uitvaart van Cor. We vonden het erg mooi en persoonlijk. We kijken er met een goed gevoel op terug en putten en kracht uit.
Nogmaals heel erg bedankt.”

– Belinda en Tim

“Wij willen je nogmaals bedanken, voor de mooie afscheidsdienst. En de uitvaart bij het kerkhof die je verzorgt hebt.
Ans Dohmen, wat een lieve zachte vrouw. In een moeilijke periode van je leven waarin alles onverwachts komt en er dan een afscheidsdienst in elkaar gezet moet worden.
Samen met Ans is het tot een zeer mooie persoonlijke dienst gekomen. Ans luistert heel goed naar je, en geeft je veel tips en maakt er zo een mooi geheel van. Zeker voor een ieder aan te bevelen.”

– Familie Weijmer

“Lieve Ans
Wij hebben heel veel positieve en warme reacties gehad op het afscheid van Miny.
Ook jouw naam wordt daarbij steeds genoemd.
Ondanks het verdriet en gemis kijken we er met een goed gevoel op terug.
Daarom willen wij jou nogmaals bedanken en zeggen hoe bijzonder je voor ons bent geweest.”

– Lieve groet Mirjam, Peter, Quirine. Kay -Marnix en Rutger

“Zoveel indrukken en emoties die vochten om een plekje. Het razen is gestopt en we willen je zo hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle indrukken en emoties. Je hebt ze denk ik, helpen duiden, zodanig dat we ook hebben kunnen “genieten” van de dienst.
Wij hebben dit veel terug gehoord van de bezoekers. Het was een persoonlijke dienst, maar ook:
‘het leek net alsof de spreekster Nols gekend heeft’. Bedankt Ans, je hebt het werkelijk draaglijker gemaakt ( of lastiger, omdat het zo mooi was ) Ik gun iedereen een Ans. Op je website zie ik dat je nog andere kwaliteiten hebt, ook vanuit je basis als verpleegkundige. Interessant.
Het was ons een genoegen Ans en ik had je graag meer gesproken. Voor nu kijken Roy en ik, onze kinderen en niet in de laatste plaats onze moeder en oma zelf,  bijzonder goed terug op de dag van de uitvaart van Nols.”

– Met warme groeten Roy en Diana Heetkamp.

“Hierbij willen wij je heel hartelijk danken voor het prachtige levensverhaal wat je gemaakt hebt over Ebie!! Het was allemaal zo mooi. Het was fantastisch.”

– Reinie, Willem, Rosalie en Joey

“Wat heb jij er gisteren een mooie en waardevolle crematie van gemaakt. Allemaal mooie reacties teruggekregen. Je had het niet mooier voor ons kunnen doen Ans.
Een beter en mooier afscheid hadden we niet kunnen bedenken, alles was en ging perfect dankzij jou, en wij hebben zo een mooie herinnering aan deze dag, heel verdrietig en veel pijn, maar ook heel mooi dat dit zo goed verlopen is, een dierbare herinnering.
Dank je wel nogmaals.”

– Caroline en Dick

“Lieve Ans, via Jacob kwamen wij in contact met jou. Je kwam een paar dagen na het overlijden van mijn vader….daar zaten we dan….mijn moeder en 3 dochters. Uit al onze herinneringen, verhalen, het gekakel haalde jij zoveel informatie en een paar uur later stuurde je ons al een concept…en meteen raak. Wat mooi hoe jij dit alles hebt kunnen samenvatten en wat ontzettend fijn dat jij de dienst voor onze paps hebt geleid. Mooi hoe je namens ons hebt gesproken. We kijken er met een heel warm en goed gevoel op terug ondanks het enorme gemis. We hebben veel bewondering en respect voor je vak en als persoon. Bedankt voor alles!!!”

– Lieve groeten Debbie namens de familie Woorts

“Ik (Monique ) en de kids, willen je bij deze nogmaals bedanken voor de mooie dienst en de begeleiding bij het overlijden van mijn man en hun vader Marcel. Het was precies zo hoe Marcel het graag gewild had. Hij zou zo trots zijn geweest .Alles met een lach en een traan precies hoe Marcel in het leven stond. Ondank jouw Feyenoord nest, heb je onze Ajacied niet beter kunnen herdenken.”

– Veel liefs en een dikke knuffel, Monique, Courtney, Dave en Bradley

Uw referentie

Schrijf uw referentie en laat mij weten hoe u het heeft ervaren.